Sport

Radnički protiv Čuke za nastavak serije

Fudbaleri Radničkog gostovaće u okviru 6.kola Superlige Srbije ekipi Čukaričkog. Utakmica na Banovom brdu odigraće se u subotu sa početkom u 20 časova.

Nišlije su na startu šampionata napravile sjajnu seriju vezavši tri pobede uz samo jedan poraz koji je, čini se,bio neminovan, jer su u prvom kolu gostovali Crvenoj zvezdi. Odložena utakmica protiv lučanske Mladosti zakazana je za narednu nedelju, ali pravi izazov Nišlije očekuje najpre za vikend.

Povodom meča protiv popularne “Čuke” danas je u prostorijama SC Čair održana redovna konferencija za medije na kojoj su se prisutnim novinarima obratili šef struke Radničkog, Peter Pakult i prvi golman niške ekipe, Mladen Živković.

Šef stručnog štaba kaže da je zdravstveni bilten ekipe povoljan i da će moći da računa na sve licencirane igrače u klubu:

Očekuje nas možda i najteža utakmica. Moraćemo da igramo preko svojih granica kako bismo im se suprotstavili. Čukarički je ekipa koju odlikuje visok presing, međutim ja nikada ne obraćam puno pažnju na protivnika, već sam skoncentrisan na našu igru i na svoju ekipu, što ne znači da protivnike ne respektujem.”, dodao je Pakult.

Čuvar mreže Nišlija do sada je na gostovanjima primao golove, što nije bio slučaj i na utakmici protiv Rada na Čairu, međutim, nada se da se takva tradicija neće nastaviti i dodaje:

Neće biti lak meč protiv Čukaričkog. Lalatović je trener čije ekipe odlikuje maksimalna koncnentracija pa ćemo morati da odgovorimo istom merom. Opasnost po naš gol pored Drinčića preti i od Mudrinskog i Ožegovića, dok će našim napadačima zadavati probleme Bogosavac, koji je odličan bek i pravi višak na terenu. Daćemo sve od sebe da se u Niš vratimo sa bodovima.”, obećava Živković.

U poslednjih 5 susreta Nišlije su bile uspešnije i slavile tri puta, jednom je bilo nerešeno, dok je poslednji duel završen je u korist Čukaričkog.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com