Sport

Radnički pregazio Bačku, sledi juriš na titule

Radnički je na Čairu za kraj regularnog dela prevenstva Superlige Srbije savladao Bačku sa rekordnih 5:1.

Pred sam meč, aktuelne fudbalere pozdravile su legende niškog fudbala. Na današnji dan daleke 1982. godine u prvom meču polufinala Kupa UEFA koji se igrao u Nišu savladan je slavni Hamburger rezultatom 2:1. Legendarna generacija prošetala je terenom pred utakmicu sa  porukom za fudbalere Radničkog.

Prvi pogodak pao je već u 9. minutu. Strelac prvog gola bio je Kojašević, mada je isti igrač dao gol i posle samo 14 minuta. U strelce se kasnije upisao u 38. minutu najbolji strelac lige, Nermin Haskić, a za najlepši pogodak ponovo je bio -krivac- Nikola Drinčić u 44. minutu.

Mladi golman domaćina Milorad Kojić odigrao je svih 90 minuta, i uz nekoliko intervencija pokazao da na njega mogu da računaju u stručnom štabu.

Haskić je u 71. minutu 20. golom u Superligi još jednom pokazao ko je najbolji strelac lige za 5:1 a Mićić je pre kraja utakmice uspeo da postigne pogodak i postavi konačnih  Radnički-Bačka 5:1.

Plejof: Radnički startuje sa druge pozicije, nakon podele bodova ima 38 bodova. Sledeću utakmicu igra u gostima protiv Crvene zvezde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com