Sport

Radnički poražen u Subotici

Fudbaleri Radničkog poraženi su u 12. kolu Superlige Srbije na gostovanju u Subotici. Spartak je na svom stadionu slavio sa 4:2.

Prava goleada viđena je danas na Gradskom stadionu u Subotici, gde su gosti već na samom početku odali utisak da su došli po sva tri boda.

Radnički je već u prvim minutima meča poveo i to iz penala, a precizan sa bele tačke bio je, kao i na prethodnom meču, Milan Pavkov. 

Domaći su uspeli da izjednače u 40.minutu kada je Đorđe Ivanović postigao gol, a samo tri minuta kasnije na listi strelaca mu se pridružio i Radovanović.

Na startu drugog dela igre ponovo se tresla mreža Nišlija, a strelac je bio Stojković. U 82. minutu precizan je bio i Radovanović iz redova domaćina. Domaći su tada ubedljivo vodili sa 4:1.

Meraklije su ipak uspele nakon par minuta da smanje prednost i ublaže poraz, a ponovo se u strelce upisao Pavkov, koji je i u najavi meča govorio o nastavku svoje golgeterske serije. Konačan rezultat glasio je 4:2.

U protokolu su se na današnjem meču ponovo pojavili Arsić, Travančić i Aksentijević. Takođe, na klupi se danas konačno našao i Krznarić, golman kojeg je niški Superligaš angažovao u minulom prelaznom roku.

Radnički će dvonedeljnu pauzu u prvenstvu dočekati na 6.mestu, ali ostaje meč Partizana i Čukaričkog – koji ima dva boda manje od Nišlija i u slučaju pobede zauzeće njihovu trenutnu poziciju.


12. kolo Superlige Srbije: FK Spartak – FK Radnički 4:2 (2:1)

Stadion: Gradski stadion, Subotica

Sudija: Novica Anđelovski (Goran Beljin, Goran Stanojević, Majo Vujović)

Žuti kartoni: Čečarić, Ivanović (Spartak), Miladinović (Radnički)

Strelci: 1:0 – Pavkov, 1:1 – Ivanović, 2:1 – Radovanović, 3:1 – Stojković, 4:1 – Radovanović, 4:2 – Pavkov.

FK SPARTAK: Ostojić, Shimura, Jočić, Kerkez, Nikolić, Ivanović, Hajdin, Savković, Čečarić, Stojković, Radovanović.

FK RADNIČKI: Živković, Tomić (Stevanović od 76.min), Stojanović Saša, Arsić, Petrović, Raspopović, Jovanović (Aksentijević od 46.min), Pavkov, Stanković, Miladinović, Travančić (Noma od 46.min).

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com