Sport

Radnički poražen u gostima od Crvene zvezde

U derbiju drugog kola Superlige Srbije Radnički je poražen u gostima od Crvene zvezde sa 3:0 (2:0). Strelci za aktuelnog šampiona Srbije bili su Nikolić u 43, Spiridonović u 45. i Katai u 76. minutu.

Radoslav Batak, trener Radničkog, naveo je da je želja bila da se nadigravaju za protivnikom, ali je bilo problema oko sastava.

“Povredila su nam se dva desna beka Aksentijević i Kostić, levom beku Letiću je istekao ugovor i otišao je u Bosnu i Hercegovinu , štopera Markovića je zaboleo list. Izdržali smo 43 minuta, primili gol iz kontre, a onda brzo i drugi. To je bilo previše, pa je Zvezda je rutinski privela duel kraju. Dejana Stankovića nisam video 30 godina, želim mu puno uspeha na klupi Crvene zvezde, a mi se okrećemo nedelji i važnoj utakmici protiv Novog Pazara”, izjavio je Batak.

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde poručio je da je njegov tim odigrao odličnu utakmicu.

“Imali smo u drugom poluvremenu 15 minuta pada koncentracije. Rastemo, gledaćemo da eliminišemo ‘blek aut’. Prvo poluvreme je bilo dosta dobro, prezadovoljan sam. Dižemo formu, biće to bolje sve u nastavku sezone”, rekao je Stanković nakon meča.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com