Sport

Radnički poražen od ruskog Himkija

Fudbaleri Radničkog poraženi su od ruskog Himkija sa 1:0, u četvrtom kontrolnom meču na pripremama u turskom Beleku.

Niški tim je imao veoma jaku proveru protiv člana ruske Premijer lige, utakmica je bila otvorena sa po nekoliko šansi na obe strane, a jedini gol postigao je fudbaler Himkija Mirzov u 29. minutu iz penala.

Radnički je utakmicu protiv Himkija počeo u sledećem sastavu: Dujmović, Savić, Bjeličić, Jamkam, Ćirković, Tomić, Kovačević, Arsić, Mitrović, Mićibući i Štulić.

Tokom drugog poluvremena u igru su ušli: Mesarović, Pavlov, Drobnjak i Jovičić.

Podsećamo da su izabranici Radoslava Bataka prvi kontrolni meč u Turskoj odigrali pre devet dana, kada su remizirali sa poljskim Pjast Glivicama rezultatom 1:1, dok su u drugom, pre šest dana, poraženi od slovačkog Ružemberoka sa 2:1. Radnički je u trećem meču, pre tri dana, pobedio bugarski Spartak iz Varne rezultatom 1:0.

Niški tim će odigrati još dve utakmice u Turskoj. Sa ruskim Torpedom iz Moskve 4. februara, dok će generalna proba će biti 5. februara protiv kazahstanskog Kairata, učesnika grupne faze ovosezonske UEFA Lige Konferencija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com