Sport

Radnički ne menja šefa stručnog štaba

Povodom najnovijih vesti u medijima, FK Radnički oštro demantuje da menja šefa stručnog štaba. Dragan Šarac ostaje na klupi Radničkog i molimo medije da pre objavljivanja ovakih vesti provere navode, jer se time unosi nestabilnost u klub, ističu.

 

“Uostalom, već postaje navika da se uoči svake naše utakmice pojavljuju lažne vesti čiji je cilj da nas destabilizuju. U svakom slučaju, Dragan Šarac ima puno poverenje rukovodstva Radničkog da nastavi da vodi ekipu i klub ne razmišlja o smeni trenera”, ističu u niškom klubu.

Šarac je završio današnji trening sa ekipom, koju priprema za nedeljni meč u Subotici protiv Spartaka. Sutra će se obratiti na redovnoj press konferenciji kojom se najavljuje predstojeći ligaški meč i sve aktivnosti u timu su u potpunosti redovne ovih dana u Radničkom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Malo su ih do sada promenili pa neka pocnu sada nakon svake utakmice da menjaju.Pusite coveka da radi do kraja prvenstva pa ako vam se ne svidja,dovedite drugog a ne ovako,posle svakog poraza leti trener.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com