Sport

Radnički nastavlja silovito: Pao i Čukarički

Niški Radnički savladao je Čukarički u meču 22. kola Super lige golovima Drinčića i Haskića sa 2:0.

Čukarički je na niški Čair stigao oslabljen, povređen nije mogao da igra Darko Puškarić a zbog suspenzije ni Boris Kopitović.

Iskusni Drinčić je u 27. minutu doneo Radničkom prvi gol i radost meraklija za 1:0. Nakon neuspele akcije Grbića i pokušaja Haskića, usledio je i drugi gol za domaće igrače gde je Haskić ovog puta odlučnije zatresao mrežu Čukaričkog za 2:0.

Nakon šanse gostiju i prinudne izmene u redovima Čukaričkog, usledile su šanse fudbalera Radničkog u 53. i 73. minutu, neprecizni su bili Haskić i Petrović.

Radnički : Čukarički 2:0 (2:0)
Strelci: 1:0 – Drinčić u 27, 2:0 – Haskić u 43. minutu.

Sudija: Novica Anđeloski. Pomoćnici: Svetozar Živin i Dragan Peranović.

Žuti karton: M. Stevanović (Čukarički).
RADNIČKI: Ristić, S. Đorđević, Pankov, Todorovski, Bondarenko, Crnomarković, Haskić, Grbić (od 70. Nikodijević), Drinčić, Ranđelović (od 59. Petrović), Kojašević (od 65. Stojanović).

ČUKARIČKI: N. Stevanović, Veličković, Šapić, M. Stevanović, Bogosavac (od 46. Stojanović), Docić, A. Đorđević, Ovusu, Kajević, Birmančević (od 63. Luković), Mudrinski.

Radnički u narednom 23. kolu gostuje Vojvodini, taj meč zakazan je za 23. februar. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com