Sport

Radnički – Marica 6:0

Fudbaleri Radničkog zabeležili su ubedljivu pobedu u trećoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji. Niški tim je u Pohorju savladao bugarskog drugoligaša Maricu iz Plovdiva rezultatom 6:0. Četvorostruki strelac bio je Nikola Štulić, po jedan gol dali su Marjanović i Dušanić.

Izabranici Tomislava Sivića bili su puno bolji rival na ovom meču, a propustili su pregršt šansi da još više napune mrežu Marice.

Radnički je poveo sa 1:0 već u četvrtom minutu. Arsić je centrirao iz slobodnog udarca, a Štulić je glavom matirao protivničkog golmana. Štulić je na 2:0 povisio u 48. minutu. Živojinović je centrirao sa boka, Arauho glavom spustio loptu ka Štuliću, a ovaj je iz neposredne blizine zatresao mrežu. U 55. minutu je Marjanović odlično izveo korner, a Štulić je ponovo odlično snašao i pogodio za 3:0. Svoj četvrti pogodak na meču Štulić je postigao u 65. minutu, na asistenciju Markovića. Saša Marjanović je u 80. minutu preciznim udarcem sa distance savladao golmana Marice za 5:0, a konačnih 6:0 postavio je mladi Dušanić u 88. minutu posle lepe timske akcije.

Radnički je ovaj susret počeo u sledećem sastavu: Stevanović, Aksentijević, Jovičić, Mlađović, Stajić, Pejović, Arsić, Mesaromvić, Petrov, Jovanović i Štulić. Tokom drugog poluvremena ušli su Marjanović, Dušanić, Dujmović, Mitrović, Mićibući, Dimić, Marković, Maka, Arauho i Živojinović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com