Sport

Radnički juriša na Voždovac

Niški Radnički gostuje Voždovcu 5. decembra u 16 sati. Niškom timu jedino podloga na kojoj se igra može da napravi mali problem.

Ovaj meč 19. kola Superlige Srbije, niški fudbaleri dočekuju kao drugoplasirani tim na tabeli sa ukupno 41 bodom, dok beogradski tim ima samo 16 osvojenih bodova a nalazi se na dalekoj 13. poziciji tabele.

“Teško je igrati tamo, a posebno po niskim temperaturama. Veštačka trava traži posebnu pripremu. Mi se nalazimo u odličnoj formi i daćemo sve od sebe da uspešnu seriju nastavimo i protiv Voždovca. Atmosfera u ekipi je odlična, dobro smo se pripremili i ja sam optimista po pitanju konačnoh ishoda”, rekao je prvi golman Nišlija Borivoje Ristić.

“Ovo nam je najteže gostovanje u poslednjih 6-7 kola. Znamo šta nas tamo čeka. Voždovac je kvalitetna ekipa, koja predstavlja spoj mladosti i iskustva i nas njihova pozicija na tabeli neće zavarati, jer su oni mnogo bolji tim nego što to njihovo 13. mesto pokazuje”, rekao je pomoćni trener Radničkog Vidak Bratić.

Iako je Drinčić otputovao sa kolegama, njegov nastup je pod znakom pitanja, potvrdio je Bratić, dok će Stojanović, Babić i Mitrović će zbog starih povreda odmarati i ovo kolo.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com