Sport

Radnički izgubio na “Marakani”

Fudbaleri Radničkog poraženi su od Crvene zvezde u Beogradu. Meč 20. kola završen je rezultatom 2:1 i tako produžio seriju od šest utakmica bez pobede. 

Već u prvih 11 minuta viđena su dva pogotka, po jedan na obe strane. Prvo je Ruiz sa 20-ak metara uputio neodbranjiv šut Bajiću u 3. minutu, ali je ubrzo Pavkov udarcem glavom doneo izjednačenje. Beograđani ponovo dolaze u vođstvo snažnim golom Donalda, nakon čega opada tempo utakmice.

Rastrčali su se igrači posle povratka na teren, te stvarali odlične prilike za oba tima. Zicer je imao Sikimić, ali je očajnom reakcijom poslao loptu preko gola, a Bajić sprečio Fibela da poveća prednst crveno – belih. Uglavnom se igralo na polovini tima Milana Rastavca, ali njihova odbrana radila je odličan posao. U finišu ekipa sa Čaira postaje agresivnija i stvara sebi više prilika, ali ne uspeva ozbiljnije da ugrozi gol lidera tabele.

Ovom pobedom, Crvena zvezda je osigurala sebi lidersku poziciju nakon prvog dela sezone, dok su Nišlije sedmu poziciju, ali uz isti broj bodova kao i osmoplasirani Javor.

U sredu sa početkom od 13 sati, fudbaleri Radničkog će pokušati da prekinu lošu seriju. U poslednjem meču pred dvomesečnu pauzu oni će dočekati Metalac, koji se nalazi na 11 mestu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com