Sport

Radnički izgubio na Čairu, 1:3 za Partizan

U meču pretposlednjeg kola Super lige Srbije  između Radničkog i Partizana, slavi  Partizan, koji je na domaćem terenu savladao Radnički rezultatom 1:3.

Prvo poluvreme utakmice završeno je bez golova, 0:0, dok se već u prvih deset minuta drugog poluvremena situacija drastično promenila u korist gostiju iz Beograda.

Partizan je poveo u 55. minutu golom Leonarda, dok je tri minuta kasnije usledio i drugi gol, ovoga puta golgeter je bio Uroš Đurđević. Đurđević je bio strelac i trećeg gola za Partizan u 78.  minutu.

Foto: Jelena Ćosin

Jedini gol za Radnički postigao je  Dušan Živković, pet minuta pre kraja utakmice, pa je konačni rezultat utakmice 1:3.

Zbog pogrdnog skandiranja sudija Široki je na kratko prekinuo meč u 69. minutu, mada je utakmice protekla uglavnom bez incidenata.

Kako nezvanično saznajemo, pre početka meča bilo je okršaja navijača na Trošarini i u centru grada. Svedoci kažu da su kod Spomenika letele i staklene flaše, dok je policija opkoljavala navijače gostujućeg tima.

Pola sata pre početka utakmice došlo je i do kratkotrajnog zastoja u saobraćaju na Bulevaru dr Zorana Đinđića koji vodi ka gradskom stadionu.

Policija je pojedine Partizanove navijače organizovano sprovodila do Čaira, kako se vidi i na fotografiji koja je snimljena nešto posle 18 sati u ulici Vojvode Mišića.

Foto: Olivera Ssašek Radulović

Pobedom u Nišu, Partizan je bliži tituli šampiona, a Radnički u poslednjem kolu, 21. maja,  igra meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com