Sport

Radnički ide na pobedu protiv Spartaka

Fudbaleri Radničkog u ponedeljak u 19 časova na Čairu dočekuje Spartaka iz Subotice. Meč se igra u sklopu 12. kola Superlige Srbije.

Radnički je 14. na tabeli sa devet bodova, dok je Spartak dve pozicije iznad sa bodom više.

Utakmicu protiv Subitučana najavio je Dragan Šarac, pomoćnik šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića.

“Očekuje nas nimalo laka utakmica. Spartak ima jako dobru ekipu, doveli su Stanića iz Zvezde, ali dugo nemaju pobedu. Najjači su u brzini i trenerskom iskustvu gospodina Petrovića. Nezgodni su, imaju brzinu preko
Srećkovića i Bjeličića. Mislim da ih je i vezni igrač Stanić iz Zvezde dobro pojačao, tu je i iskusni Tumbasević, ali mi gledamo nas. Idemo od utakmice do utakmice i pokušaćemo da pred našim navijačima dođemo do tri boda- rekao je Šarac, a onda se osvrnuo na kadrovsku situaciju:

Imamo dvojicu povređenih igrača, to su Papunašvili i Mićibući, pa oni neće biti u konkurenciji za sutrašnji meč”, izjavio je Šarac.

Lalatović je na povratničkom debiju u Nišu upisao poraz protiv Voždovca od 1:0, ali na Čairu veruju da će već od meča protiv Spartaka sve krenuti nabolje.

“Trenutno smo treći odozdo na tabeli, to je već zona ispadanja, ali mislim da ovaj tim ima kvalitet. Meč protiv Voždovca je već pokazao određene pomake u tom defanzivnom bloku, ali jedan prekid nismo odradili kako treba i iz toga smo primili gol. Samo pobedama i dobrim treningom, kvalitetnom igrom možemo da izađemo iz krize. Šef Lalatović sprovodi svoje ideje i jedan dobar rezultat protiv Spartaka bi nas podigao i značio bi nam da još bolje radimo tokom predstojeće prvenstvene pauze”, objašnjava Šarac.

Nišlije su po dolasku Lalatovića angažovali i nekoliko pojačanja u igračkom kadru koji se polako uklapaju u novu sredinu.

“Šef razmišlja da li će biti promena u sastavu, ali igrači dobro rade i nadamo se da će nam se to i vratiti. Đurišić je igrao standardno u Voždovcu, Mihajlović je tek stigao, još je u nekom tremažnom procesu, pripremamo ga za naredne utakmice, kao i Đorđevića”, zaključio je Šarac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com