Sport

Radnički i Zvezda odigrali nerešeno

Derbi 17. kola Superlige koji je odigran na niškom Čairu, završen je podelom bodova, utakmica je završena rezultatom 2:2 (2:1).

Zvezda je u šestom minutu uspela da iskoristi prvu šansu na utakmici i da prvo gol. Radnički je uzvratio u 15. minutu kada je Haskić postigao gol, osmi u šampionatu.

Zatim je Drinčić poslao pas u prazan proctor, a Ranđelović je iskoristio pad Hajdina izašao sam pred Borjana i smireno poslao loptu iza njegovih leđa, za 2:1.

Gosti su izjednačili u 65. minutu. Milić je iskoristio loše postavljenje domaće odbrane i asistirao Benu, koji je se našao u idealnoj poziciji i matirao Ristića, za konačnih 2:2.

Fudbaleri Radničkog na rukama su poneli trenera Nenad Lalatović, upravo kada je on davao intervju za TV Arena.

RADNIČKI – CRVENA ZVEZDA 2:2 (2:1)

Niš, 24. novembra-stadion Čair. Sudija: Novak Simović. Strelci: 0:1 Krstičić.- 1:1 Haskić 15.- 2:1 Ranđelović 26.- 2:2 Ben 65.

RADNIČKI: Ristić, Todorovski, Crnomarković (Jovanović 72), Pankov, Stanković , Bondarenko, Drinčić, Grbić (Nikodijević 69), Stanisavljević (Noma 68), Ranđelović, Haskić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Hajdin, Degenek, Babić, Rodić, Gobelljić, Krstičić (Milić 46, Srnić, Ben (Joveljić 83), Simić (Milijaš 69), Stojiljković.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com