Sport

Radnički gostuje Voždovcu

Fudbaleri Radničkog u nedelju od 18 sati gostuju Voždovcu u 23. kolu Superlige Srbije.

Iza niške ekipe je turbulentna sedmica i utakmice sa „večitim“ beogradsim rivalima. Protiv Partizana je doživljen poraz rezultatom 2:0 na Čairu u Superligi Srbije, a protiv Crvene zvezde je Radnički remizirao bez golova u gostima i potom ispao iz Kupa Srbije u šokantnoj penal seriji.

Sada sledi povratak u realnost i dueli sa timovima sličnog kvaliteta u borbi za pozicije u gornjem delu tabele.

“Voždovac je kvalitetna ekipa, teško je igrati sa njima u gostima zbog te veštačke podloge i specifičnih uslova na stadionu. Još mi je u glavi prošla sezone i poraz na „krovu“ sa 5:0. Zbog svega toga im prepuštam ulogu favorita, ali mi ćemo dati sve od sebe da dobijemo ovaj meč”,istakao je šef stručnog štaba Nišlija Radoslav Batak, koji ponovo neće moći da računa na sve snage.

 

“Lazar Jovanović je protiv Crvene zvezde dobio nezgodan udarac i moraće da preskoči ovaj meč. Miljana Škrbića smo izgubili na duži period, a ostali su spremni. Rioheji Mićibući je protiv Zvezde bio na klupi, a naš medininski tim čini sve da ga osposobi da nam pomogne protiv Voždovca. Ekipa je motivisana, imali smo to veliko emotivno pražnjenje protiv Crvene zvezde, ali baš zato sam odmah posle te utakmice rekao da treba istog momenta da je zaboravimo i okrenemo se Voždovcu. Održali smo sastanak tamo na stadionu Rajko Mitić, igračima nije bilo lako, ali je i njima jasno da su utakmice kao što je ova u nedelju ključne u borbi za naš cilj, a to je četvrto mesto na tabeli. Imamo kvalitetniju ekipu od Voždovca i to moramo da dokažemo i na terenu”,završio je Batak.

Glavni sudija ovog sureta biće internacionalni UEFA arbitar Novak Simović, a u VAR sobi će biti Miloš Milanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com