Sport

Radnički gostuje u Lučanima: Krunić traži “više energije” na terenu

Niški Radnički gostuje ekipi Mladosti u susretu petog kola Superlige Srbije koji se igra u subotu od 20 sati u Lučanima.

“Nismo bili ubedljivi u dva poslednja meča, ali smo i pored toga osvojili šest bodova, što je jako bitno. Da bi ostvarili cilj u Lučanima, a to je pobeda, moraćemo da uložimo mnogo više energije, agresije i želje”, rekao je prvi strateg Nišlija Simo Krunić.

On najavljuje veliku “borbu” na terenu.

“Čeka nas težak duel protiv neugodne ekipe, koja posebno dobre partije pruža na domaćem terenu. Oni će sutra prvi put igrati na svojoj novoj travnatoj podlozi i sigurno će biti veoma motivisani, čvrsti i agresivni. Igraju ozbiljan fudbal i biće nam teško da tamo dođemo do dobrog rezultata”,

Lepa vest sa današnje konferencije je da se Nermin Haskić uspešno oporavio i uskoro će pružiti svoj maksimum. Svojih “pet minuta” imaće sutra i mlađi igrači koji će pokušati da se igrom nametnu glavnom treneru

“Pored Tarasa Bondarenka u veznoj liniji će zaigrati Aleksa Jovanović, kako bi dobili na agresiji i čvrstini na tom delu terena. U napadu je siguran Stefan Mihajlović, a blizu sam odluke da počnemo sa dvojicom napadača, pošto se Nermin Haskić uspešno oporavlja i trenutno je negde na 90% svojih mogućnosti. Na desnom krilu siguran je Jirka, a na levom još uvek imam dilemu. Nikola Čumić se oporavio od povrede, ali je još uvek rovit. Ako lekari procene da on ne može da izdrži svih 90 minuta, na toj poziciji će startovati Nemanja Tomić”, rekao je Krunić.

Radnički je posle četiri kola sa devet bodova četvrti na tabeli, dok je Mladost iz Lučana na devetoj poziciji.

https://www.facebook.com/RadnickiNisOfficial/videos/489478951827410/

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com