Sport

Radnički doveo veliko pojačanje u veznom redu

Fudbalski klub  Radnički je nakon Nemanje Subotića angažovao još jednog ozbiljnog fudbalera sredine terena. Ugovor sa niškim timom potpisao je Aleksandar Pejović (29), a Radnički je dovođenjem ovog igrača napravio veliki posao u jačanju veznog reda, što je u zimskom prelaznom roku označeno kao jedan od prioriteta.

Pejović u Radnički stiže iz beloruskog Dinama iz Minska, ali je u Srbiji najprepoznatljiviji po partijama koje je pružao u Mladosti iz Lučana, u kojoj je ostavio veliki trag. On je od 2016. do 2019. godine odigrao 97 utakmica za Mladost i postigao 20 golova, a u tom periodu se nametnuo i kao najbolji „penaldžija“ Superlige Srbije.  Pre toga je nastupao za Slogu iz Požege, Sevojno, Slobodu iz Užica, Radnički iz Kragujevca, OFK Beograd i francuski Trelisak.

Od Pejovića se očekuje da Radničkom donese veliki kvalitet na sredini terena i da bude jedan od oslonaca trenera Milorada Kosanovića u nastojanju niškog tima da narednog leta po treći put u nizu zaigra na međunarodnoj sceni.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com