Sport

Radnički doveo prvo pojačanje za narednu sezonu

Iako aktuelna sezona još nije završena, Fudbalski klub Radnički počeo je da gradi tim za narednu. Prvo pojačanje niškog tima je iskusni štoper Žarko Marković (33), koji je  potpisao ugovor sa Radničkim.

 

Marković je prošao sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a najdublji trag u seniorskom fudbalu ostavio je kao internacionalac u Rumuniji i Kazahstanu. Za rumunski Gaz Metan odigrao je 103 utakmice, dok je dres kazahstanskog Kairata nosio 84 puta, saopštio je ovaj klub.

“Moja očekivanja su iskreno velika. Nadam se da ćemo napraviti jaku i konkurentnu ekipu koja će se boriti za izlazak u Evropu. Moje lične ambicije su takođe velike. Od prvog dana priprema ću biti sa ekipom, poznajem dosta momaka ovde, tako da mislim da ću se brzo uklopiti. Očekujem da se dobro spremim i da zajedno sa momcima krenemo jako u novoj sezoni. Navijači mogu da očekuju moju maksimalnu predanost klubu i veliku borbu na svakoj utakmici”, rekao je Markovič pošto je potpisao ugovor sa Radničkim.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com