Sport

Radnički dočekuje Zlatibor na Čairu

Fudbaleri Radničkog će u okviru 18. kola Superlige u subotu od 14 časova dočekati ekipu Zlatibora na stadionu “Čair”. To će ujedno biti poslednji meč tekuće polusezone koji Radnički igra kao domaćin.
Meč je najavio trener niškog tima Vladimir Gaćinović.

“Sa izuzetnim respektom dočekujemo ekipu Zlatibora. To nije ista ekipa sa početka sezone. Radi se o dobro ukomponovanom timu koji igra jako agresivno i kompaktno. Jako dobro igraju u tranziciji, opasni su po desnoj strani. Ima nekoliko izvanrednih igrača u timu. Moraćemo da damo svoj maksimum. Imaćemo težak zadatak. Radi se o ekipi koja je Crvenoj zvezdi na “Marakani” dala dva gola. U poslednja dva ili tri gostovanja imali su sve pobede. Jako dobro igraju, te je pred nama vrlo težak zadatak. Pripremamo se za utakmicu na isti način na koji smo se pripremali za ekipu Rada. To je još jedna utakmica koja bi mogla da nam bude prekretnica pred polusezonu”, rekao je Gaćinović.

Radnički nakon pobede na Banjici u znatno boljem raspoloženju čeka naredni meč.

“Zadovoljan sam igrom protiv Rada, ali bio sam zadovoljan i igrom protiv Vojvodine. U timu je dobra atmosfera i energija. Videćemo sutra na terenu kako će biti. Teorija je jedno, a teren nešto sasvim drugo. Ja se nadam da ćemo u meč ući u visokom ritmu, kao na prošloj i utakmici pre nje. Nadam se pozitivnom ishodu, a da će biti lako, neće”, rekao je trener niškog tima.

Vladimir Gaćinović neće moći da računa na Ognjena Bjeličića zbog kartona, dok će zbog povrede meč propustiti Aleksandar Kovačević. Defanzivac Žarko Marković se polako vraća u konkurenciju za tim nakon povrede butnog mišića te će se naći na širem spisku pred sutrašnji meč.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com