Sport

Radnički dočekuje Spartak maksimalno koncentrisano i motivisano, poručuje Trajković (VIDEO)

Na utakmici između Radničkog i Spartaka biće organizovana humanitarna akcija prikupljanja pomoći za operaciju Jane Petrović (16)

Fudbalski klub Radnički ugostiće u 13. kolu Superlige Srbije ekipu Spartaka iz Subotice. Meč na Čairu zakazan je za subotu od 18:30. Značaj ove utakmice prema rečima trenera Nikole Trajkovića veliki je, pa ekipa istu dočekuje maksimalno koncentrisano i motivisano.

“Utakmicu koja dolazi okaratkerisao bih kao meč sezone, jer on može da nam odredi dalji tok prvenstva. Pobedom protiv Spartaka mi bismo se vratili u realnu trku za plej-of. Odmah nakon Lučana okrenuli smo se novom protivniku i svaki dan govorim igačima koliko je ova utakmica važna. Кada sam došao, rekao sam da želimo da igramo fudbal i da nam svaka utakmica bude spektakl. Da bi došli do toga važno je i da nismo u opasnoj zoni. Ovo je za nas ključna utakmice i pobeda može biti veliki vetar u leđa za nastavak sezone”, istakao je šef stručnog štaba Nikola Trajković, a zatim prokomentarisao narednog protivnika.

Niški tim nije odigrao najsjajnije prvih 45. minuta protiv Mladosti, kako Trajković ističe nije trenutak za kritike.

“Najlakše je reći prvo poluvreme je bilo loše, ali mi imamo i Partizan koji je prvi na tabeli, a iza sebe ima nekoliko katastrofalno odigranih prvih poluvremena, pa su u nastavku uspeli da preokrenu. Niko ne može da bude energetski na visini u svakoj utakmici. Ipak, protiv Spartaka moramo”.

Govorio je strateg Radničkog i o kadrovskoj situaciji.

“Petrov je povređen, a u sastavu neće biti ni Zeca. On je obnovio povredu ukrštenih ligamenata i 99 odsto za njega je sezona zvršena. Takođe imamo problem i sa Bakićem koji ima stomačni virus. U tim se, iz povrede vraća Andreja Stojanović”.

Aleksandar Mesarović, koji je pokazao da od početka sezone da na njega može ozbiljno da se računa, maksimalno motivisano dočekuje utakmicu sa Spartakom.

“Verujemo u ono što radimo i ako enegretski budemo na nivou, motivisani tri boda će ostati na Čairu. Što se tiče moje uloge, legla mi je ova formacija i sistem igre. U početku sezone bilo je dosta nesuglasica oko mene, ali sada ulazim u ritam”, ističe Mesarović.

Na utakmici između Radničkog i Spartaka biće organizovana humanitarna akcija prikupljanja pomoći za operaciju Jane Petrović (16). Fudbalski klub Radnički poziva sve koji su u mogućnosti da se priključe akciji i budu humani.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com