Sport

Radnički dočekuje Mačvu; Batak: “Juriš na nova tri boda”

Fudbaleri Radničkog u večeras od 19 časova dočekuju Mačvu, u sklopu četvrtog kola Superlige Srbije. Nišlije nakon tri odigrana kola imaju šest bodova na svom kontu, dok su Šapčani osvojili tri boda.

Radnički je od početka sezone odigrao dva meča na svom stadionu. Savladani su Metalac (3:0) i Novi Pazar (2:1), a šef stručnog štaba Radoslav Batak najavljuje „juriš“ na nova tri boda.

“Znamo šta nam je činiti. Na dobrom smo putu i protiv Mačve želimo pobedu. Neće ovo biti laka utakmica. Oni imaju nekoliko kvalitetnih igrača, pogotovo u napadu, poput Markovića, Zukanovića i mladog Božića. Na sredini terena imaju iskusnog Pejovića i radi se o jednom zaista dobrom sastavu. Izanalizirali smo ih do tančina. Igramo kući, bićemo ofanzivni od prvog minuta, a ono od čega treba da se najviše pazimo su situacije kada izgubimo loptu na sredini terena, jer je Mačva veoma opasna u kontrama. Zbog toga moramo biti strpljivi i pažljivi, jer ne smemo da im dozvolimo takve situacije gde mogu da nas ugroze. Mi imamo naš plan i od njega nećemo odstupiti. Cilj su nova tri boda i daćemo sve od sebe da ih i osvojimo”, rekao je Batak.

Radnički će protiv Mačve igrati bez dvojice iskusnih igrača.

“Štoper Marković je protiv Novog Pazara zaradio tešku povredu i neću moći da računam na njega, a rovit je i Šljivić, tako da njih dvojica sigurno neće igrati. Vezista Aleksandar Pejović je tokom ove sedmice prešao u Sarajevo, pa će na njegovoj poziciji zaigrati novajlija Todor Petrović koji ima puno iskustva u Superligi Srbije i verujemo da će nam u nastavku sezone biti od velike koristi i pokazati se kao pravo pojačanje. Svi ostali su spremni da igraju i na teren ćemo izaći u jakom sastavu, koji će biti spreman da nam donese novi trijumf”, završio je Batak.

Utakmica na stadionu Čair igraće se bez prisustva publike.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com