Sport

Radnički dočekuje Bežaniju u prvom meču Kupa Srbije

Niški Radnički utakmicom protiv Bežanije 26. septembra počinje takmičenje u Kupu Srbije.

U prvom meču šesnaestine finala miljenici Meraklija dočekuju Bežaniju u sredu od 19 sati. Ulaz na utakmicu biće besplatan!

Foto: Aleksandar Ilić

Nakon pobede u Surdulici niški tim ostvario je najbolji start i istorijski uspeh nakon odigranih devet kola prvenstva. Radnički trenutno ima 20 bodova i zauzima drugo mesto na tabeli Super lige Srbije sa 6 pobeda, dva remija i jednim porazom. Rekord koji je postojao još u 1969/70 je oboren.

Bežanija nakon odigranih osam kola u Prvoj ligi Srbije, trenutno zauzima četvrto mesto sa ukupno 16 bodova.

Trener Radničkog Nenad Lalatović ističe da su njihove ambicije u Kupu velike.

“U utakmicu protiv Bežanije ulazimo da prođemo dalje. Opuštanja jednostavno ne sme da bude, pogotovo zbog toga što smo prošle sezone u ovoj fazi takmičenja ispali od tadašnjeg trećeligaša Zlatibora”, rekao je Lalatović za sajt niškog kluba.

On dodaje da ovaj meč shvataju ozbiljno i da neće kalkulisati sa sastavom, mada će neke igrače ipak odmoriti jer u nedelju na Čair dolazi Partizan.

“Bežanija je tim koji ima karakter i dobre igrače. Vode ih kvalitetni ljudi, koje ja odlično poznajem i imam sjajne odnose sa njima, tako da znam da nas očekuje teška utakmica. Ali mi smo Radnički, igramo kod kuće i naš je zadatak da idemo na pobedu”, odlučan je šef stručnog štaba.

Foto: Aleksandar Ilić

On dodaje da sledi naporan period nakon ovog meča i utamice sa Partizanom sledi meč u Lučanima.

“Ja ovde nisam prihvaćen na najbolji način kad sam došao, ali sam i tada rekao da će o meni suditi rezultati. Volim što sam deo istorije ovako velikog kluba i uveren sam da će se naši navijači tek redovati u nastavku sezone”, zaključio je Lalatović.

Radnički dočekuje Bežaniji u sredu 26. septembra u prvom meču šesnaestine finala Kupa Srbije. Ulaz na utakmicu koja počinje u 19 sati biće besplatan!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com