EkonomijaPromo vesti

Radna mesta u Nišu – INFOSTUD

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu trenutno ima nešto više od 100 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Tokom januara meseca na niškom tržištu rada firme traže nešto veći broj programera i web-developera nego inače.

Takođe, izdvaja se i potreba za radnicima na građevini, kao i slobodna radna mesta za zanatsku struku poput automehaničara.

Slobodnih radnih mesta ima i na pozicijama terenskih prodavaca, prodavaca i pomoćnim radnicima u marketima, ali i savetnika u prodaji neživotnih osiguranja.

Nekolicina firmi koja se bave poslovima transporta u SAD nudi posao za mesto dispečera u trasportu ljudima sa dobrim poznavanjem engleskog jezika.

Među ponuđenim radnim mestima ima i par oglasa za poziciju operatera u kol centrima.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button