Društvo

Radionica „Znanje i veštine budućnosti“

Kako ići u korak s vremenom konstantih promena i obezbediti sebi preduslove za uspešnu poslovnu budućnost?

Predavanje  „Znanje i veštine budućnosti“ održaće se u utorak, 11. oktobra od 12 do 14 časova, u hibridnoj formi – uživo na Naučno-tehnološkom parku u Nišu, uz onlajn prenos.

Učešće je besplatno uz obaveznu prijavu putem LINKA.

Zainteresovani će dobiti informacije o prognozi znanja i veština u budućnosti, trendovima i mogućnostima za zapošljavanje, veštinama, znanjima i poslovima koje će tržište i poslodavci uvek “tražiti”.

Prema rečima organizatora, tokom predavanja, pokušaće da naprave predikciju skorašnje poslovne budućnosti  na temelju sadašnjih trendova na tržištu rada a vodič kroz ovo zanimljivo putovanje biće predavač Biljana Rakić.

EU info kutak Niš u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš pokrenuo je serijal događaja „Valorizacija znanja“ sa ciljem da se obezbedi proces učenja i dijaloga u svim sektorima, posebno među mladima i mladim preduzetnicima, negujući snažnu kulturu valorizacije znanja, tržišno korisnog znanja, preduzetništva i inovacija.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com