Društvo

“Radio Niš” vraća oduzete uspomene

Radio Niš ponovo radi. Na internet stranici www.RadioNis.rs možete da služate talase novog Radio Niša. Inicijativu da radio stanica sa nazivom kakav je nekada slušao ceo Niš pokrenuo je producent Oliver Paunović, kako kaže vođen sentimentalnošću i nostalgiojom.

Romantičnu muziku koja budi emocije možete da slušate i preko aplikacije Niške Vesti za iOS i Android.

Većina nas se seća starog koncepta “Radio Niša”, koji je bio simbol Grada na Nišavi. Oduzete uspomene Nišlijama upravo želi da vrati Paunović.

Oliver Paunović, producent

“Vođen sentimentalnošču i nostalgijom pokrenuo sam inicijativu za pokretanjem Radio Niša koji će vratiti svima nama oduzete uspomene. I tu nisam sam. Podršku su mi dale ugledne Nišlije, pisci, muzičari, sportisti, novinari, glumci i svi oni koji su slušali kvalitetan program i dobru muziku Radio Niša”, istakao je Oliver Paunović.

Talase Radio Niša možete da slušate bilo gde u svetu na frekvenciji www.RadioNis.rs i da opet čujete vrhunske voditelje kao što je legendarni Toma Santrač. Dnevni muzički program je rezervisan za Ex-Yu muziku 70-ih i 80-ih godina uz izabranu muziku današnjice. Noćni muzički mix za vas pravi legenda Niša DJ Bane Miljković. Urednik programa Miloš Pavlović. Radio Niš možete da slušate i putem svetske aplikacije za Radio Stanice – Radio Garden. Jednostavno je, kada ukucate Niš, izlazi i “Radio Niš”.

Slušaj i uživaj!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com