Društvo

Radio Niš večeras poklanja Nišlijama – VEČE U TEATRU sa Desimirom Stanojevićem

Povodom godišnjice smrti i u čast velikog niškog glumca Desimira Stanojevića, Radio Niš večeras emitovaće njegov koncert od 19 sati.

Na programu je VEČE U TEATRU I BOEMSKE BALADE gde će biti emitovane numere iz najlepših mjuzikala; Opera za tri groša, Cigani lete u nebo, Priča o konju, Don Kihot i druge.

Nišlije su već navikle da program Radio Niša bude posvećen nekom velikanu naše muzičke scene ili glumišta, zato budite večeras uz Radio Niš i osetite taj duh Niša koji svi volimo a koji nam donose i čuvaju naše proslavljene Nišlije. Kroz odlične songove podsetimo se svi još jednom bravuroznih uloga našeg Palilulca Desimira Stanojevića.

Program Radio Niša može da se sluša svuda u svetu na talasima www.RadioNis.rs kao i putem aplikacije  Niških Vesti i preko svetske aplikacije za Radio Stanice – Radio Garden za iOS i Android. Jednostavno je, kada ukucate Niš, izlazi –„Radio Niš“.

PRREUZMITE APLIKACIJU Niških Vesti za mobilne telefone i slušajte i Radio Niš
Android – Google Play
iOS –  Apple

Pratite naše vesti, zanimljive sadržaje, sačuvajte ih i podelite sa drugima.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com