Društvo

„Radio Niš“ i na aplikaciji Niških Vesti. Čitaj, slušaj i uživaj!

Veliko interesovanje Nišlija izazvala je inicijativa producenta Olivera Paunovića da ponovo pokerene „Radio Niš“, stanicu koje se mnogi sa nostalgijom sećaju. Za sada program Radio Niša Nišlije mogu da slušaju onlajn, na sajtu www.RadioNis.rs a Paunović najavljuje i da će zatražiti frekfenciju.

 

Oliver Paunović, producent

„Osim što Radio Niš mogu da slušaju preko sajta, ovu radio stanicu mogu da slušaju i čitaoci Niških Vesti na samom portalu, ali i preko mobilne aplikacije bilo gde da se nalaze. Dnevni muzički program je rezervisan za Ex-Yu muziku 70-ih i 80-ih godina uz izabranu muziku današnjice. Noćni muzički mix za vas pravi legenda Niša DJ Bane Miljković. Urednik programa Miloš Pavlović. Radio Niš možete da slušate i putem svetske aplikacije za Radio Stanice – Radio Garden. Jednostavno je, kada ukucate Niš, izlazi i „Radio Niš“.“, podseća Paunović.

Da bi ste Radio Niš slušali i preko aplikacije, potrebno je samo da je ažurirate. Oni koji još uvek nisu skinuli aplikaciju mogu to da urade preko google play prodavnice. Na ovoj aplikaciji moćićete u svakom trenutku i na bilo kom mestu na svetu da se nalazite da čitate najnovije vesti i da pogledate zanimljive video zapise i reportaže.

Violeta Milićević, glavni i odgovorni urednik Niških Vesti

„U aplikaciji se nalaze sve kategorije i rublike na koje su već navikli čitaoci Niških Vesti. Ukoliko preuzmu aplikaciju na svom mobilnom telefonu naše vesti će im biti dostupne uvek. Ono što ovu aplikaciju razlikuje od drugih je da onog trenutka kada preko nje učitate vesti, one vam ostaju i možete da se na njih vratite i da ih pregledate čak i ako nemate internet“, istakla je urednik portala Niške Vesti Violeta Milićević.

Niške Vesti su pouzdan, profesionalan portal za pregled vesti i svih zanimljivih dogadjaja iz Niša.

PRREUZMITE APLIKACIJU za mobilne telefone

Android – Google Play

iOS –  Apple

Pratite naše vesti, zanimljive sadržaje, sačuvajte ih i podelite sa drugima.

Pomoću našeg sistema za notifikacije, ostanite uvek obevešteni o novim informacijama iz Niša i regiona.

Niške vesti će uvek biti i ostati broj 1 za vesti iz Niša.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button