Virus KoronaZdravlje

Radi zdravlja, bezbednosti gostiju i napretka turizma vakcinisani zaposleni u hotelu “Tami”

Ekipa niškog Doma zdravlja vakcinisala je danas zaposlene i njihove članove porodica u prostorijama hotela “Tami” u Nišu. Odazvalo se više od 70 odsto zaposlenih na poziv rukovodstva hotela za imunizaciju protiv virusa korona.

 

Direktor hotela Tatjana Mićić, inače sama lekar po struci, kaže da su kao društveno odgovorna firma ponosni, jer su prvi hotel u niškom regionu koji je izvršio imunizaciju svojih zaposlenih, i to u prostorijama hotela.

“Želimo da pošaljemo poruku nade i istaknemo značaj imunizacije, naročito zaposlenih iz oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva, a sve to u cilju da naša grana koja je značajno pogođena pandemijom, što pre stane na noge i krene sa radom. Želimo da povratimo poverenje, osećaj bezbednosti i sigurnosti naših stalnih i potencijalnih klijenata koji žele da dođu u naš grad i odsednu u hotelu, da uz poštovanje svih mera koje doprinose borbi protiv virusa korona, mogu da očekuju i bezbedan boravak, kao i da na svaki način brinemo, kako o njihovom, tako i o zdravlju nas zaposlenih. Ovo je bila naša iskrena želja, ali i veoma važna poruka, kojom motivišemo ugostiteljske poslenike koji rade u hotelima i restoranima, kako bi svi zajedno doprineli stabilizaciji ove grane privrede u niškom regionu”, rekla  je Tanja sa osmehom punim nade.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com