Promo

PUT U RIM: Kojem se carstvu prikloniti? (VIDEO)

Naše putovanje počinje u kontekstu savršenog društva, gde su principi počivali na principima ljubavi, prema ljudskim bićima i Bogu koji ih je stvorio, danas to više nije tako jer se osporava sve što je Bog učinio… ovako počinje naredno predavanje koje nosi naziv PUT U RIM.

Biblija opisuje oslobodilačku saradnju sila iz duhovnih i fizičkih domena, saradnju najviših nivoa ljudske delatnosti i duhovnih autoriteta koji traju skoro kao celokupno čovečanstvo, o svemu ovome više ćete saznati u najnovijoj epizodi PUT U RIM.

Pali anđeo, princ tame Lucifer je širio svoje sulude ideje kroz ljude koji su aktivno učestvovali, on je želeo da stvori idealno društvo ali na svojim osnovama.

Ljudska težnja da kontroliše sopstvenu sudbinu kao i težnja novom poretku i ljudi koji su to sprovodili nisu nudili ništa osim prevare sa jedinim ciljem da se obnovi mitski grad Atlantida o kome je još pre 2500 godina pisao Platon. I postavlja se pitanje na koji način su ovi mitovi povezani sa današnjim događajima.

Da li istorija, Biblija ili razotkrivanje današnjih događaja zaista mogu da potvrde tačnost jednog plana. Ima onih koji misle da je ovako nešto, ne samo moguće već i da postoji mnoštvo dokaza da je ostvarenje tog plana činjenica.

U nastavku epizode slede istorijski podaci koji potkrepljuju priču a onda i razmena mišljenja brojnih govornika koji temu sagledavaju iz više uglova i gledišta. Upravo izlaganje govornika nateraće vas na razmišljanje o upravo ovoj temi – PUT U RIM. Nova saznanja “kuljaju” iz ovog video sadržaja koji prosto ne ostavlja ravnodušnim baš nikoga.

Glavno je pitanje: Kojem se carstvu prikloniti?

Kako bi saznali svoj odgovor na ovo pitanje pogledajte interesantnu epizodu koja sledi.

Više na ovu temu možete da pročitate na Traganja.org.

Za više tekstova posetite traganja.org

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com