HronikaZdravlje

Pune ruke posla za lekare UKC Niš: Sedam pacijenata zbrinuto posle tuče

Nakon masovne tuče u poznatom niškom restoranu, u Urgentnom centru niškog Univerzitetskog kliničkog centra zbrinuto je sedam osam, od kojih su dva muškarca sa teškim telesnim povredama, saopštila je ta zdravstvena ustanova.

“Pacijent M.S. (34) primljen je sa ubodnom ranom u predelu trbuha i odmah nakon prijema je operisan. Nakon operacije, hemodinamski stabilan i hospitalizovan na Klinici za anesteziju”, kazali su u UKC Niš.

Prema navodima lekara, pacijent S.S. (24) primljen je sa velikim površinskim povredama lica, a nakon pregleda, kompletne dijagnostike i saniranja povreda, otpušten je na kućno lečenje. Nakon pregleda, dijagnostike i saniranja povreda, na kućno lečenje otpušteno je još pet osoba koji su u tuči lakše povredjeni.

“Dežurni lekari u Urgentnom centru Niš imali su dosta posla tokom čitave novogodišnje noći. Uglavnom su bili u pitanju politraumatizovani pacijenti, alkoholisana stanja, tuče, padovi i kardiološki pacijenti”, naveli su u UKC Niš.

Masovna tuča u poznatom niškom restoranu dogodila se oko tri sata iza ponoći. Policija je intervenisala i privela više lica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com