Kultura

PUNA HALA ČAIR: Galija u Nišu obeležila 40 godina rada (FOTO+VIDEO)

Kao što su i najavljivalli, legendarna rok grupa Galija priredila je Nišlijama pravo “veče muzike”. Nišlije su to prepoznale i uživale u emotivnim zvucima koji su se širili halom “Čair”.

Galija je na koncertu publici premijerno otpevala nekoliko pesama sa novog albuma „U raju iznad oblaka“. Nisu izostali ni svi oni hitovi po kojima je ova grupa poznata, kao što su: “Stare trube“, „Digni ruku“, „Skadarska“, „Još uvek sanjam“, „Dodirni me“, „Na tvojim usnama“, „Zonina pesma“ i druge.

Publika ih je nagrađivala aplauzima, vriskom, ali i pevala sa njima sve one pesme koje su im dotakle dušu.

Galija, koja je na prostoru bivše Jugoslavije ostavila neizbrisiv trag, ovim koncertom obeležila je i 40 godina dugu diskografsku karijeru.

Pevali su svojim Nišlijama, svojim komšijama, svojim Čaircima. Da im je Niš i dalje u srcima, pokazali su ovim nastupom. Naravno nije izostao i bis, posle kojeg je usledilo još nekoliko pesama. Psmom “Još uvek sanjam”, oprostila se od svojih sugrađana do neki naredni put.

Kao predgrupa na ovom koncertu, nastupio je niški bend „Majdan“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com