Društvo

Pukla cev i poplavila popularni niški restoran

Voda koja se slila sa obližnjeg brda od vodovodne cevi koja je napukla, potopila je sinoć restoran “Bolji život” u Gabrovcu.

Zahvaljujući brzom reakcijom zaposlenih i komšija voda je dospela do ostave i agregata, a mogla je i čitav restoran da poplavi.

Foto: Milan Spasic

“Čim je počela voda da teče niz brdo mi smo pozvali JKP “Naissus”, oni su poslali ekipu. Nama je poplavljen magacin sa pićem, prostor gde se nalaze stolovi i stolice i agregat”, kažu u restoranu Bolji Život.

Ekipe Naissusa su izašle na teren, a ovo nije prvi put da rade upravo na ovom prostoru.

“U pitanju je cevovod koji je preživeo svoj radni vek, a pravljen je od materijala koji je krut i lako puca. Ovde je dodatno otežana situacija time da imamo sleganje zemljišta, jer je tu ranije postojao iskop zbog stare ciglane. Čitavo to brdo ima pomeranje koje ti kruti materijali jednostavno ne trpe i pucaju kao staklo”, kaže Dejan Andrejević direktor JKP “Naissus” za TV Zona Plus.

Foto: Milan Spasic

Da pomognu komšijama odmah su tu bili i momci sa Deljskog visa koji već nekoliko meseci uređuju naselje. Na teren je odmah izašao i Darko Bulatović, gradonačellnik Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com