Promo

Psihologija referentne tačke – Psihologija smisla u svetu besmisla (VIDEO)

Najprodavanije su danas knjige koje se bave obradom psiholoških tema kaže mr Nemanja Boričić, koji redovno čita štampu i prati brojne youtube snimke u današnjem predavanju on predstavlja koliko je bitno da nam pored fizičkog zdravlja duh bude zdrav. Tvrdi da najviše posla imaju laif koučevi, ali da nasuprot tome ljudi danas nisu srećni.

Psihologija referentne tačke je veoma važna, tvrdi ovaj psiholog jer je psihologija danas zasnovana na veri, zato što evoluciona teorija nije do kraja istražena. Hrišćanska psihologija, jeste izučavanje čovokevog psihičkog života u kontekstu otkrivene svrhe njegovog postojanja, kaže ovaj predavač.
Kako u psihološkom tako i u fizičkom životu mora da postoji neka referentna tačka, koja je nezavisna od naših osećanja i želja, kada joj se povinujemo osećamo sreću u životu.
Ovaj predavač kroz svakodnevne obaveze i primere objašnjava šta je to za svakog od nas referentna tačka. On objašnjava da sve ima svog stvoritelja i uputstvo za upotrebu, čak i mi ljudi.
„U koliko ne znaš gde ideš, gde god da stigneš bićeš na pogrešnom mestu“, citirao je ovaj psiholog jednog autora.
Telo i emocija vode u jednom pravcu ali Bog nas vodi u ispravom pravcu. Često telesni porivi ljude natera da pomisle da je ispravno ono što ih goni, ali je situacija drugačija ako duhovno ispravno razmišljamo. O svemu ovome i još mnogo drugih informacija i uputstava dobićete u narednom izlaganju Boričića.
Pogledajte predavanje koje sledi i saznajte više o pojmu – referentna tačka.

Traganja.org možete propratiti i na zvaničnim stranicama društvenih mreža

Pored knjiga na sajtu Traganja.org i njihovom Youtube kanalu možete da pogledate i mnoštvo video klipova, emisija i predavanja koja vam mogu pomoći da bolje razumete neke pojave u životu i stvarnost sagledate iz nekog drugog ugla.Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com