Sport

Prvo prijatelji, tek onda rivali!

Fudbalska igra ponovo je ukrstila put odličnim čuvarima mreže. Golmani Radničkog Marko Knežević i Nikola Petrović razbijaju sve predrasude koje vladaju o odnosima golmana unutar jednog tima. Posle dvanaest godina putevi dobrih prijatelja ukrstili su se u Nišu, a umesto rivalstva ih krasi veliko prijateljstvo.

“Bili smo kolege u Teleoptiku, ko god da je branio imao je podršku onog drugog. Putevi su nas doveli u Niš. Godine su prošle, a ono što nije jeste prijateljstvo koje gajimo. Nema rivalstva, pružamo svakog dana podršku jedan drugome. Svakodnevno delimo iskustva i pružamo ogromnu podršku jedan drugome”, ističe Knežević.

Foto: Aleksandar Ilić

Sezonu je na golu počeo Nikola Petrović, potom je priliku da stane među stative dobio i Marko Knežević. Golmani Radničkog jedni su od retkih koji mogu da se pohvale i time da su cimeri u karantinu.

“Kao što je Marko rekao, sve je počelo u Teleoptiku. Borili smo se za svoje pozicije, ali je rivalstvo izraslo u drugarstvo, kako na terenu, tako i van njega. Posle toga smo ostali u kontaktu kao da smo u istom klubu, održavali smo kontakt i viđali se kad god su obaveze to dozvoljavale”, rekao je Petrović.

Radnički je oduvek imao odlične čuvare mreže, porodična atmosfera uvek je vladala među igračima, ali retko koji klub može da se pohvali da među golmanima vlada ovakvo prijateljstvo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com