Sport

Prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope: Nišlije dočekuju ekipu iz Estonije

Na održanom žrebu parova za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope u Nionu, niški Radnički dobio je rivala, to je ekipa Flore iz Talina, Estonije.

Fudbaleri Radničkog dočekaće Estonce na kompletno rekonstruisanom terenu niškog Čaira već 11. jula, revanš utakmica zakazana za 18. jul U Talinu.

Flora je najtrofejniji klub u Estoniji. Redovan je učesnik evropskih kvalifikacija, mada ova ekipa nikada nije prošla dalje od drugog kola. Prvenstvo Estonije još uvek traje, a Flora je lider na tabeli.

Na žrebanju niški tim predstavljao je prvi čovek kluba Ivica Tončev.

Foto: FK Radnički

“Verujem u naš tim i da ćemo dati sve od sebe da prođemo u naredno kolo. Naš tim poseduje iskustvo iz prethodne sezone koje ćemo gledati da na najbolji način iskoristimo u duelima sa Florom. Ekipu iz Estonije ne potcenjujemo ali smo svesni svog kvaliteta i iskustva svojih igrača od kojih su mnogi odigrali veliki broj evropskih mečeva. Estonski tim čine domaći igrači, uz jednog stranca i to iz Finske. Oni će igrati svoj „baltički“ fudbal, sa puno duela i skok igre, a mi ćemo svojim ofanzivnim stilom gledati da ostvarimo prednost u prvom meču, kako bismo rasterećenije otputovali u Talin”, poručio je Tončev.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com