Društvo

Prvi u Nišu, Niške Vesti pustile IOS aplikaciju

Oni koji žele da dobiju najnovije informacije o dešavanjima i vestima u Nišu, od danas će moći da čitaju Niške Vesti i na iPhone, iPad i iPod touch uređajima.

Odmah Nakon aplikacije za android telefone, Niške Vesti pokrenule su jednu od najpopularnijih njuz aplikacija na srpskom tržištu sa operativnim sistemom “iOS” koja omogućava brzo i jednostavno informisanje iz oblasti politike, ekonomije, sporta, nauke, kulture, alli i o zanimljivostima u gradu.

Osim toga, na aplikaciji se mogu naći i poslovne vesti sa preporukama za dobru kafanu, restoran, servis, razne salone, prodavnice i slično.

Aplikacija omogućava pretragu po zadatom pojmu, odabranim kategorijama, a najzanimljiviji sadržaji mogu se “dodati u omiljene” i čitati i bez wi-fi mreže uz mogućnost komentarisanja tekstova, fotografija i video-klipova.

Da Niške Vesti prve u Nišu dobiju najsavremeniju aplikaciju, zaslužna je firma “SoldaTech”.

Jovan Soldatović

“Velike su prednosti ove aplikacije jer možete sa lakoćom i brzo i jednostavno da se informišete o svemu što se dešava u gradu. Takođe možete dobiti i notifikacije o najznačajnijim vestima, koje stižu kao poruka, tako da ste uvek u toku sa najnovijim zbivanjima. U jeku 21. veka kada svi živimo nekim brzim životom, ovo je najbolji način da se dobiju informacije, ali i da se na pauzi pročita neki lep tekst”, priča Jovan Soldatović iz SoldaTech-a.

Aplikaciju za ios možete preuzeti ovde: https://itunes.apple.com/app/id1240364130 ali i za
android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.soldatech.nv&hl=en

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com