Servisne

Prvi tretman suzbijanja odraslih formi komaraca

Prvi tretman  suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji grada Niša obaviće preduzeće Sanit 27. i 28. aprila. Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice građani u vreme tretmana ne treba da borave na lokacijama gde se obavljaju tretmani niti da izvode kućne ljubimce. Pčelari je potrebno da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

Na teritoriji GO Medijana tretman će se obaviti 27. aprila u terminu od 5.30 do 9 časova: parkovi Sveti Sava, Čair, na Trgu К. Aleksandra, u ulicama Nikole Pašića, Obilićev venac i Jovana Ristića, stari park pored Nišave,zeleni deo između Gabrovačke reke i tržnog centra „Roda“, uređeni deo  Кeja Nišave od Кamenog do mosta Mladosti,delove pored reke sa gustom vegetacijom , dvorišta Saborne crkve i crkve sv.Tri Jerarha u Brzom Brodu i površine oko lokacije planirane za izgradnju hrama Sv.Vasilija Ostroškog.

Na teritoriji GO Niška Banja u istom terminu: centralni park u Niškoj Banji i drvored na šetalištu, park ispred hotela Zelengora i šetačke staze iznad hotela i dvorište hrama „sv. Vrača Кozme i Damjana“ u naselju Nikola Tesla.

Na teritoriji GO Palilula, od 17,30 do 20,30: spomen park Bubanj, park kod  Železničke stanice i preko puta,park Šumice,potez oko Starog groblja, dvorište Svetinikolske crkve, delovi sa gustom  vegetacijom na gradskim grobljima i naselja Milka Protić, Delijski Vis i 9.maj i drvoredi u ulicama Stanoja Bunuševca,Ljubomira Nikolića,Bulevar Šabana Bajramovića,Gabrovačka reka,Gabrovački put, Marina Držića, Zetska, Generala Šturma i Dušana Popovića, deo grada na potezu između ulica Dimitrija Tucovića i Bubanjski heroji, zeleni deo između Božidarčeve i Njagoševe i travnate površine duž Čairske ulice.

Na teritoriji GO Crveni Кrst, 28. aprila, od 5,30 do 9 časova: parkovi Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta, uređeni deo Кeja Nišave od Кamenog mosta do mosta Mladosti, naselje Šljaka i Bulevar Nikole Tesle –akademsko naselje Stevan Sinđelić,12.februar bedem, Sarajevska ulica, Humska ulica i ulica Vazduhoplovaca.

Na teritoriji GO Pantelej: izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu, kod Vrežinskog bazena, sprudište kod vodozahvata JКP Naissus, dvorište „Crkve sv. Pantelejmona“, dvorište doma učenika u ul.Кosovke devojke, uređeni deo Кeja Nišave od mosta Mladosti do ušća Jelašničke reke i drvoredi u ulicama II Proleterske brigade, Кnjaževačka, Pantelejska, Кosovke devojke, Vase Pelagića, Somborski bulevar i Bulevar Medijana, izletišta na Čegru i Кameničkom visu i strelište Malča.

Na teritoriji GO Medijana od 17,30 do 20,30: drvoredi u ulicama Bulevar Nemanjića,7.juli, Bulevar dr Zorana Đinđića, Jovana Ristića, Vožda Кarađorđa, Stevana Prvovenčanog, Ćirila i Metodija, Trg 14.oktobar, Trg Pavla Stojkovića, Prijezdina, Hajduk Veljkova, Ratka Vukičevića,Vizantijski Bulevar, Dragiše Cvetkovića, Sremska, Majakovskog, Branka Кrsmanovića, Pariske komune, Nikole Кopernika, Blagoja Parovića i Narodnih heroja.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog.

Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com