Lica Niša

Rupa u Vrežini čeka “krpljenje” godinu dana

Ponovo rupa na kolovozu i ponovo na istom mestu, kao pre godinu dana.

U naselju Donja Vrežina na raskrsnici ulica Ratka Pavlovića i Nišavske ogromna rupa i ovog proleća remeti normalno odvijanje saobraćaja.

Građani koji žive u naselju Donja Vrežina već godinu dana čekaju da se rupa sanira o čemu smo već pisali. Kažu da su, po prijavi, putari intervenisali nekoliko puta, ali bez rezultata.

Rupu su nasipali zemljom, što je moglo da bude samo privremeno rešenje, jer prva jača kiša spere zemlju i rupa se ponovo otvori. To što se nalazi u blizini šahte problem stvara još većim. Krajnje je vreme da se ovaj problem reši pre no što neko strada”, kaže meštanin ovog naselja.

Grane su postavili sami Vrežinci, kao i svaki put kad se rupa otvori. To je, kažu, njihov način da upozore kako neko, ko ne poznaje put, ne bi polomio točak ili, ne daj bože vrat.

Foto: I.K.V.

Donja Vrežina je naselje koje nema visokofrekventan saobraćaj i možda zbog toga nije u prioritetu održavanja gradske putne infrastrukture. Međutim, treba imati u vidu činjenicu da se ovim pravcem, između ostalog, ide do Vrežinskog groblja, crkve Uspenja Presvete Bogorodice i Vrežinskog bazena.

Prvenstveno treba imati u vidu da pravo na bezbednost u saobraćaju imaju svi, pa i građani koji žive u ovom delu grada Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Krajnje je vreme da neko odgovoran sudski odgovara za ovakav nemar. Jel sne neko od niških čelnika da pokrene postupak i kazni nadležnu službu? Ima li takvih smelih i odgovornih u ovom gradu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com