Virus Korona

Prvi policijski čas u Nišu uz 4 krivične prijave

U Republici Srbiji sinoć je u 20 časova na snazi bio prvi policijski čas, koji podrazumeva da građani ne smeju biti na ulicama u periodu od 20 do 5 časova, osim ako nemaju posebnu dozvolu da zbog posla koji obavljaju moraju biti napolju u to vreme. Kažu da je policijski čas u Srbiji prošao bez većih problema.

“U Nišu se poštovao početak policijskog časa koji je, po odluci Vlade Srbije, na snazi na teritoriji cele zemlje zbog pandemije novog koronavirusa. Na ulicama se tek retko mogao videti poneki automobil, a još ređe prolaznik”, navode na sajtu Vlade.

“Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, Policijska uprava u Nišu podneće krivične prijave protiv četiri osobe. Radi se o krivičnom delu “nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije”. Te osobe su se kretale u vremenu od 20 sati do 5 ujutru kada nisu smele”, kažu u policiji.

Kako javljaju čitaoci Niških Vesti, policijski automobili danas prolaze ulicama Niša sa razglasom. Tvrde da policija poziva Nišlije da ostanu u svojim kućama i stanovima, a posebno građani stariji od 65 godina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com