Sport

Prvi niški WELLNESS Festival (VIDEO)

Prvi niški “Wellness festival” održava se 13. juna na glavnom gradskom trgu, Trgu kralja Milana.

Festival je osmišljen tako da promoviše sport, rekreaciju i zdrav način života uz programe koji su pripremili najpoznatiji fitnes treneri u Nišu, a podršku će im dati kolege iz cele Srbije.

Na festivalu će biti predtsavljeni programi za decu, takmičenja i izazovi, plesne skole, Pilates, Yoga, Stretch flow, Funkcional gluteus abdos, Kangoo, Strong Nation, Piloxing barre, Piloxing, Bring back the 90s, Aerodance, MC Zumba i fitness. Sve programe osmislili su instruktori iz čitave zemlje, koji će pokazivati vežbe na samom trgu uz podršku svojih trenera. Pored sportskog-rekreativnog programa na štandovima će biti predstavljena zdrava hrana iz naših krajeva.

“Ovo je prvi WELLNESS festival u našem gradu i očekujem da zaživi tako da svake godine u ovo vreme imamo okupljanje ljudi koji žele zdrav život. Nadam se da ćemo u budućnosti ugostiti i naše kolege iz inostranatva”, kaže za Niške Vesti Barbara Jelenković, prvi i jedini licencirani Piloxing instruktor u Srbiji.

Barbara Jelenković, prvi licencirani Piloxing instruktor u Srbiji

Ona očekuje i podršku Nišlija, koja nikada nije izostala kada je javno vežbanje u pitanju.

“Očekujemo veliki broj posetilaca i vezbača iz cele zemlje, a posebno se nadamo da će Niš tog dana biti uz nas, a Nišlije vežbati onoliko koliko može i koliko mu je zabavno”, završava Jelenković.

Festival organizuje niški Top Form uz podršku TON-a.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com