Društvo

Prvi niški Dizajn Market upravo počinje

Prvi “Dizajn Market” biće otvoren 21. decembra u prostorijama Turističkog Info Centra u ulici Obrenovićeva 38.

Ovo je prilika za sve mlade kreativce iz Niša i čitavog regiona da pokažu čime se bave. Tu će se okupiti dizajneri i umetnici koji će svoj kreativan rad pokazati kroz jedinstvene proizvode kao stvorene za dame koje žele da budu unikatne.

Dizajn Market “Fashion minds” će se održati u periodu od 21. decembra do 30.

“Cilj nam je da svim posetiocima omogućimo da sebe i sebi bližnje obraduju unikatnim, dizajniranim stvarima ali i da tom kupovinom novogodišnjih poklona podržimo dizajnere i mlade proizvođače, jer njihova i naša predstojeća 2018. godina biće srećnija”, kažu organizatori.

Učesnici koji su prošli konkurs i koji će svoje radove predstaviti na prvom Dizajn Marketu; Šarene perle i sreća, Jelena Dimitrijević, LOM design, Milena Chershkov, Feathermen, Handmadeovi, S-Anja Schneider, MILICA STOJILJKOVIĆ Showroom, Mašne i Tregeri – Mima handmade, Wanderlust, Minino planeri, Moda Mišić, Žo-Žoove sanjarije, Murić Dejla, Ado Drndić, ZoRiki’s made by heart i Jellyfish Art.

Radno vreme Dizajn Marketa je radnim danima: od 9 do 20 sati i subotom od 9 do 16 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com