Kultura

Prva pesma i spot Đorđa Denića – Denje “Plači, kuni, viči” u njemu Luka Raco (VIDEO)

Mladi niški pevač i muzičar Đorđe Denić popularniji kao Denja snimio je svoju prvu pesmu i spot “Plači, kuni, viči” koja je od juče na Youtube kanalu a uveliko se pušta i na radio stanicama.

Jedan od najtraženijih mladih klupskih pevača u Nišu Denja snimio je prvu pesmu i spot. Pored popularnog glumca Luke Raco veći deo ekipe čine Nišlije, a pomagali su i prijatelji iz Leskovca. Reklo bi se južnjačka priča, ali kvalitet samog spota i režija iza koje stoji izvrsni Stefan Krasić postavljaju neke nove visoke standarde kada je produkcija muzičkih spotova u pitanju.

Muzička industrija u Srbiji dobija “opasan” zamajac sa juga, jer se poslednjih meseci dosta toga kvalitetnog plasira sa ovih prostora, da ja je tehnički i inovativno sve ovo dobro, dokaz su i brojni komentari i pozitivne kritike koje stižu od stručnih ljudi.

Screenshot Youtube; Denja, Plači kuni viči
Pesma “Plači, kuni, viči” snimljena je u studiju Dušana Alagića koji potpisuje aranžman. Komponovao je Marko Radojević, a tekst napisao Branimir Kršić. Interesantno je i to da se talentovani niški glumac Marko Radojević koji je komponovao numeru u spotu pojavljuje i kao glumac, jer je njegova uloga u popularnoj seriji “Igra sudbine” više nego zapažena, pa je i njegov udeo veoma bitan. Plesači koji su igrom “obojili” spot Nađa Tomić i Aleksa Stojiljković, su svojim uigranim pokretima doprineli da spot bude pravi užitak za gledanje.
Spot je sniman u Leskovcu u režiji pretalentovanog Stefana Krasića. Među glavnim ulogama našli su se Luka Raco i Saška Antić. Kao prijatelji, sponzori spota tu su Santos & Santorini, Hotel ABC i Clock travel Niš.
“Toliko sam uzbuđen od kada je pesma i spot na kanalu Youtube da pratim sve što se piše u komentarima i kako ljudi reaguju. Stiže puno pohvala i čestitki ali ono što mene posebno raduje, je to da su se oglasili i neki veoma stručni ljudi, pa su stigle i veoma bitne konstruktivne kritike. Ozbiljno su nas shvatili to mi je drago i to nam daje vetar u leđa. Pesma je već počela da živi svoj život punim plućima a u tome su pomogli i brojni muzičari i kolege iz Niša, hvala im na tome”, rekao je popularni Denja za Niške Vesti.
Pesma se uveliko vrti na radio stanicama u regionu a očekivanja su da će “Plači, kuni, viči” da bude emitovana na radio stanicama širom Srbije.
Srećno!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com