Promo

PRVA EXCEPTION prodavnica u šoping-molu Delta Planet

Exception je novi biznis kompanije Delta Holding, osmišljen kao moderan multibrend koncept koji okuplja vodeće svetske modne brendove na jednom mestu, nudeći širok izbor odeće, obuće i aksesoara za muškarce i žene, od danas i u niškom Delta Planetu.

Samo neki od brendova koji će se naći u ponudi Exceptiona su: Bottega Veneta, Dolce&Gabbana, Balenciaga, Saint Laurent, Fendi, Stella McCartney, Ermano Scervino, Moncler, Brioni…

“Raduje nas to što se Delta kao kompanija ponovo vratila u modnu industriju, ali i to što će naši potrošači dobiti mesto na kome će moći da pronađu svoje omiljene brendove visoke mode, a da zbog njih ne moraju da odlaze van granica naše zemlje”, rekla je Marija Kačunković, direktor Exceptiona.

Ona je dodala i da će se Exception izdvojiti po iskustvu kupovine. ,,Kupac nam je na prvom mestu. Od enterijera i uređenja, preko posebne usluge, do luksuznih modela – sve je tu sa ciljem da dolazak u Exception predstavlja pravo zadovoljstvo i iskustvo koje će naši kupci pamtiti.’’

Exception se neće zadržati samo u Nišu i uskoro se može očekivati najava novih lokacija prodavnica u Srbiji, ali i u regionu. Ono što će posebno obradovati sve koji uživaju u kupovini iz udobnosti svog doma je saradnja sa Ananasom, novom e-commerce platformom, preko koje će potrošači takođe moći da kupuju komade najvećih imena modne industrije.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com