Društvo

Prikupljen novac za lečenje Isidore Anđelković

Rotari klub Medijana Niš predvođeni Ivankom Milutinović i Violetom Stamenković, organizovali su humanitarno veče za pomoć mladoj Nišlijki Isidori Anđelković. Osim što je prikupljeno dovoljno sredstava za lečenje ove devojčice, biće novaca i za uplatu nekom drugom detetu koje se trenutno leči.

Nišlije su još jednom pokazale koliko mogu da budu humane i dobovoljnim prilozima pokazale da nam je empatija jača strana. Osim potrebne sume, humanitarnom akcijom prikupjena su sredstva za lečenje još jednog deteta ne samo Isidore Anđelković.

U sali Simfonijskog orkestra u srcu Niša održan je humanitarni koncert za ozdravljenje devojčice Isidore Anđelković. Niška umetnička elita svojim velikim srcem utkala je još jedno humano delo. Nastupali su Vojni orkestar Niš, Vokalna grupa Konstantin, Anđela Bratić, Akademski hor SKC-a i Violeta Jović, pisac.

Foto: Screenshot Rotari klub Medijana Niš

Koncert je organizovan pod pokroviteljstvom ovog kluba i predsednika Gorana Jovanovića i Rotary distrikta 2483 – guvernera Aleksandra Radojičića.

Organizatorke koncerta bile su Ivanka Milutinović i Violeta Stamenković.

Od Nove godine kada je počelo sakupljanje humanitarne pomoći sa jučerašnjim danom kroz direktne uplate na tekući račun, direktnu kupovinu ulaznica i sms poruke sakupljeno je 2.594.763 40 din i 97.3 evra. Prikupili smo i više nego dovoljno sredstava za ozdravljenje male Nišlijke tako da će suma od milion dinara biti uplaćena na račun nekog drugog deteta koje će po hitnosti odabrati fondacija Pokreni život”, istakli su iz ovog niškog rotari kluba.

Na zdravlje i spasenje za Isidorinu svetlu budućnost kao i budućnost mnoge dece, poručili su na kraju članovi ovog rotari kluba.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com