Promo

Provedite leto zajedno sa Asteriksom i POSTANITE ŠAMPIONI

Tekvondo klub Asteriks, za svega pet godina postojanja, postao je jedan od najprepoznatljivijih sportskih brendova u gradu. Brojne medalje, uspesi, nagrade, priznanja, ali i izgrađena čvrsta prijateljstva nešto su što je ovaj klub izdiglo i ucrtalo na svetskoj mapi tekvondoa.

Dokaz truda, rada i uspeha Asteriksa je i vest koja je nedavno odjeknula u javnosti – Iva Petrović, našla se na prvom mestu svetske rang liste u tekvondou, a svoje mesto među najboljim takmičarima sveta našli su i Maša Nešić, Mitar Maklenović i Katarina Uzunović.

Do takvih uspeha dovodi samo požrtvovanje, posvećenost i učenje o pravim vrednostima od malih nogu. 

ASTERIKS

Temelj i budućnost ovog, još uvek mladog, ali prepoznatljivog niškog kluba su klinci  – deca uzrasta od 4 do 8 godina, koja započinju svoje prve sportske korake.

S tim u vezi i jedna od preokupacija članova kluba je prezentacija tekvondoa kao veštine na svim poljima – kako bi se što veći broj dece aktivirao na zdrav i sportski način života od malena.

Drugari iz Asteriska vas pozivaju da postanete i vi šampioni i PROVEDETE LETO ZAJEDNO SA NJIMA.

Tokom leta nema stajanja, treninzi se odvijaju punim intenzitetom.

Asteriks je ZA SVE POLAZNIKE OBEZBEDIO BESPLATAN UPIS I TRENINGE U TOKU JULA MESECA!

Foto: Tekvondo klub Asteriks

Dragi roditelji, pružite svojim mališanima nešto novo i zanimljivo, prilagođeno samo njima, njihovim interesovanjima i potrebama!

Deca na treninzima kanališu energiju i kroz vežbe i igru uvežbavaju motoriku, usavršavaju koordinaciju pokreta i savladavaju osnovne tehnike tekvondoa.

Na tekvondou će naučiti mnogo o svom telu i kreativnim mogućnostima, a pre svega će se zabaviti s prijateljima i trenerima.

 

TEKVONDO KLUB ASTERIKS
Sportski centar Čair (kod bazena)
069/28 39 213
Facebook

 

„Naša misija je da deci pružimo bolje, zdravije i aktivnije detinjstvo! Dođite da se družimo i treniramo zajedno!“ – TEKVONDO KLUB ASTERIKS

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close