Promo

Provedi jesen u Sokobanji – Iskoristi 30 posto popusta u smeštaju VORTEX

Jesen nam je na pragu, svojim šarenilom ume pokaže svu moć onoga što nam nudi, a to je raskoš svežeg vazduha i osećaj slobode koji samo ona umu obezbedi. Baš iz tog razloga, doživite jesen na najbolji način u zagrljaju najlepše banje, po statistikama i najposećenije u Srbiji. U samom centru banje, nadomak glavnog parka, a opet skrivena od gužve nalazi se smeštaj Vortex koji Vam nudi popust od čak 30% za predstojeću sezonu.

U okviru smeštaja, nalazi se i kafić LA PARK u kome možete napraviti mali predah pre ili posle odlaska u slanu sobu. Na meniju je baš sve što će vas okrepiti i dati oduška u ove dana u kojima nam je toliko potreban mir i spokoj. Kada se i osvežite dobrom kafom, citrusnim miksom ili omiljenim sokom za samo nekoliko trenutaka ste na glavnom šetalištu.

Dobrobiti boravka u slanoj sobi poznati su od davnina.

Korišćenje slane sobe u terapijske svrhe naziva se još i haloterapija, od grčke reči „halos“ što znači so. Ova vrsta terapije koristi od davnina, tačnije datira još iz 19. veka, kada je primećeno da rudari iz rudnika soli u centralnoj i istočnoj Evropi ne pate od bilo kakvih respiratornih problema.

Haloterapija zasniva se na udisanju vazduha koji sadrži mikročestice prirodne kamene soli, u slanoj sobi. Ova prostorija imitira prirodnu slanu pećinu sa lekovitom mikroklimom, u njoj halogenerator dodatno raspršuje čestice aerosola u prostoriju.

Birajte odmor kakav zaslužujete, birajte najbolje za sebe i najmilije…- Smeštaj Vortex u Sokobanji

 

SMEŠTAJ VORTEX + La Park kafe
Branka Đurića 9, Sokobanja
+381 62 14 82 767
FACEBOOK
INSTAGRAM

Popunjeni kapaciteti, rezervišite svoj smeštaj na vreme i uživajte u čarima jeseni

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com