Hronika

Protiv Džonića podneta ispravljena optužnica

Više javno tužilaštvo u Nišu danas je Višem sudu podnelo ispravljenu optužnicu protiv Gorana i Stefana Džonića, osumnjičenih za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca.

Goran Džonić se optužnicom tereti za krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a njjegov sin, Stefan Džonić se tereti za krivična dela teško ubistvo u pomaganju i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Optužnica je 7. aprila bila predata sudu na potvrđivanje, ali je sud vratio tužilaštvu radi otklanjanja formalnih nedostataka.

Goran i Stefan Džonić se terete za ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine.

Istraga je bila sprovedena i protiv braće Aleksandra i Kostadina Miloševi i drugog Džonićevog sina Milana, ali su oni pušteni iz pritvora jer je tokom istrage ustanovljeno da nisu umešani u ubistvo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com