ObrazovanjeVirus Korona

Protest roditelja, traže da se srednjošlci vrate u školske klupe

Desetak majki i očeva učenika gimnazije “Svetozar Marković”, protestovalo je popodne ispred te škole zbog odluke Ministarstva prosvete da srednje škole i gimnazije od ponedeljka ponovo pređu na onlajn nastavu.

Roditelji su najavili da će zahtev za povratak dece u školske klupe predati direktoru gimnazije “Svetozar Marković” i Ministarstvu prosvete i istakli da veruju da će to narednih dana učiniti i roditelji učenika u drugim školama.

Marina Manić, jedna od okupljenih roditelja, kazala je da su se spontano okupili da bi zaštitili interes svoje dece.

“Smatramo da je potpuno neverovatno da rade kafići, restorani i splavovi, da se organizuju koncerti i slavlja, a da je jedino zabranjeno da deca idu u školu”, istakla je Manić.

Okupljeni roditelji istakli su da i većina profesora deli njihovo mišljenje i podržava njihov zahtev.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Тако је! Деца треба да иду у школу, па и сама премијерка је изјавила да су деца најбезбеднија у школи.

  2. Ovo je Srbija? Protest i roditelja i profesora? A deci zabraniti da idu na bilo koju vrstu nastave. Blokada škola i racuna! E to bi vec bilo nesto… Ovako Vi pišete sta hocete bez trunke osećaja za težinu trenutka,kroz koji prolazimo. Vi ste cenzura od portala!!!!!!!!! Cenzurske vesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com