Društvo

Protest protiv bahatih vozača danas kod zgrade suda

Gradjanski protest pod nezvaničnim nazivom “Niš na noge” biće organizovan danas po četvrti put u Nišu, ali ovog puta okupljanje je zakazana za 15 časova kod zgrade Osnovnog i Višeg suda.

Milan Miljković, jedan od organizatora protesta, napisao je na svom Fejsbuk profilu da će na gradjanskom protestu, čiji je nezvanični naziv “NišNaNoge”, biti zatražena promena važećeg zakona.

“Kozmetičke promene na čelu saobraćajne policije nisu donele promenu na bolje, naprotiv, svedoci smo ovih dana apsurdne i preterane “budnosti” policije koja kao da nam poručuje “ovo ste tražili””, naveo je Miljković.

Gradjani Niša su krenuli sa okupljanjima okupili kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo kaznenom politikom i mizernim kazni za počinioce saobraćajnih nesreća, nakon što je 4. januara “audi” pokosio na trotoaru na Bulevaru Medijana pešake Andreja Prekljušaja (12) i Dejana Ilića (48).

Prvi protest bio je organizovan na Trgu Kralja Milana, a sledeća dva na Bulevaru Medijana, na mestu na kojem se nesreća dogodila.

Nakon protest organizvoanog minule subote, učesnici protesta organizovali su protestnu šetnju do sedišta Saobraćajne policije u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com