Promo

Proslavite praznike uz odmor i specijalitete u Etno selu SVOĐE

Rezervišite i preko Booking.com

Ako želite dobar odmor daleko od gradske vreve uz specijalitete koji su pripremani po receptima starih majstora, dođite u Etno selo Svođe, koje se nalazi na raskrsnici puteva prema Vlasinskom jezeru, Pirotu i Vlasotincu.

Smeštaj ovde možete da rezervišete i preko sajta Booking.com.

Pored udobnog smeštaja u Etno selu Svođe možete da uživate u brojnim specijalitetima, vrsnih kulinara. Kako je već počeo Božićni post oni koji poste mogu da izaberu jela od nekoliko vrsta riba. Vaše je samo da izaberete, Vaš užitak u ukusno spremljenoj hrani je uvek njihov dobro obavljen posao.

Ako ste pak ljubitelj dobro spremljene teletine ispod sača, ovde nećete ostati gladni. Spremljena po drevnim receptima koji se čuvaju od davnina, ova teletina sigurno će Vas mamiti da se ponovo vratite, jer oni koji su jednom ovde dobro ručali postaju redovni i rado viđeni gosti.

Spremljena govedina na poseban način; Foto: Etno selo Svođe

Vešte ruke ovih ugostitelja dočekaće Vas sa punim stolom, ljubaznom uslugom u ambijentu koji odiše udobnošću i onim posebnim etno stilom gde se baš svi dobro osećamo. Etno hrana najbolja je u Etno selu, jasno je.

Sva jela spravljaju se od domaćih namirnica koje se dobavljaju od lokalnih meštana. Umešni kuvari ovog etno naselja ponudiće vam ono najbolje.

Restoran je prostran i udoban za veći broj gostiju. U 130 kvadrata moguće je organizovati manje proslave ili sastanke.

Sakriveno od buke i ljudi, udobno i maštovito – Etno selo “Svođe” privlači sve veći broj turista kako iz naše zemlje tako i iz drugh zemalja. Turisti ovde dolaze da se odmore, prošetaju ali i uživaju u vrhunskim specijlitetima ovog kraja.

Pažljivo i lepo uređeno Etno selo Svođe ima dobar smeštajni kapaciteti. Sobe su opremljene po najvišim standardima u ugostiteljstvu a provod i dobar odmor su zagarantovani. Gostima Etno sela Svođe u ponudi su šest bungalova od 30 do 40 kvadrata, koji su kompletno opremljeni.

Etno selo Svođe nalazi se nadomak Vlasotinca, tj. 15 kilometara a Nišlijama je ovaj raj na zemlji udaljen 75 kilometara. Etno selo Svođe nekada je bilo poznato po broju kafana, a danas turisti iznova otkrivaju ovaj prelepi kraj. Mir, tišina, odličan čist vazduh i hrana kojoj ćete teško odoleti svakodnevna su ponuda ovih domaćina.

“Naše Svođe je jedno mestašce puno finih ljudi koji su karakteristični svako na svoj način, željni da ugoste prijatelje iz svih krajeva Srbije. Spremni da pruže najbolju uslugu ponudićemo vam odmor kakav samo poželeti možete. Vaše je samo da odlučite i dođete u naše etno selo, dalje bez nas nećete moći”, poručuju za Niške Vest iz Etno sela Svođe.

Smeštaj u Etno selu Svođe moguće je rezervisati i preko sajta Booking.com.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com