Promo

Proslava rođendana bioskopa Cine Grand

Više od 1000 poklona za sve posetioce i rođendanska cena ulaznica od 250 dinara za sve projekcije

Povodom proslave 6. godišnjice postojanja Cine Grand MCF bioskopa, u bioskopima u Nišu (Cine Grand Delta Planet) i Beogradu (Cine Grand BIG Rakovica) biće organizovana filmska rođendanska zabava u sredu, 18. oktobra.

Tim povodom svi posetioci će uz kupljenu kartu dobiti poklon, kao znak pažnje i zahvalnosti za lojalnost i poverenje koje su nam poklonili tokom šest godina postojanja.

Zanimljive poklone za sve posetioce, pripremili smo u saradnji sa partnerima kao što su: Somersby, Pepsi, Knjaz Miloš, Lemonade Tube, Benlian Food, Izdavačka kuća Laguna, Avon, Kuglana Žabac, Konzulat Klub, Studio Viktorija i Amper Centar Zabave.

Pored mnogobrojnih poklona, tokom čitavog dana posetioci će moći da pogledaju sjajne naslove po ceni od 250 dinara.

Na rođendanskom repertoaru naći će se naslovi kao što su: “Heroji Halijarda”, “Što se bore misli moje”, “3211”, “Isterivač đavola: Vernik”, Opatica iz pakla 2”, “Duhovi u Veneciji”, “Tvorac”, “Luda lova” i drugi.
Kao i filmovi koji su deo “KIDS FEST” programa: “Dnevnik Pauline P.”, “Vajana”, “Zaleđeno kraljevstvo”, “Snovi jednog robota”, “Kraljica plesa” i mnogi drugi.

ULAZNICE SU U PRODAJI NA BLAGAJNAMA BIOSKOPA

REPERTOAR CINE GRAND DELTA PLANET

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com